
GastroArt - Adzuki Sushi & Wok: Csillag tál
időpont:
08. 30.
- 09. 01.
helyszín:
szervező:
dzuki Sushi & Wok
jegyár:
Ft Ft
program-típus / műfaj:
Gecse Tibor tulajdonos, séf és Franta Ági lámpatervező
„Csillag -tál”:
Franta Ági kedvenc shusi-jából csillag alak kirakva a tálon, közepén egy kagylóhéj, amit alkohollal meggyújtunk.
GastroArt:
A kulináris élvezetek kedvelői az idei Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál is tartogat meglepetéseket. 10 étterem és cukrászda ugyanis idén is vállalkozott arra, hogy szentendrei művészekkel összefogásban olyan étel kreációkat készítsen el, melyek csak és kizárólag ezen a hétvégén érhetőek el a kínálatukban. A vissza nem térő alkalom miatt azt javasoljuk, mindenképpen tegyék próbára őket és saját magukat.
És ez még nem minden!
A belső kulisszatitkok iránt érdeklődők számára egy túrával is készülünk, melynek során sétavezetőnk, Kovács Krisztina, a szentendrei Ínyencház Főzőiskola tulajdonosa vezet majd minket végig a számára legérdekesebb fogásokon: GastroArt séta