Események betöltése

Bepillantás galériákba, műhelyekbe vasárnap délután

időpont:

08. 28. 16:30

- 08. 28. 18:30

szervező:

Tourinform Iroda

jegyár:

2000 Ft

program-típus / műfaj:

séta

Sétánk során a Szentendrére olyannyira jellemző művészi sokféleségből merítünk. Immár többéves hagyományunkhoz híven kisebb magán-kiállítóterekbe látogatunk el, ahol a házigazda művészek beavatnak minket alkotói világukba, megismertetik velünk hivatásuk csínját-bínját, szépségeit, kihívásait. A vasárnap délutáni séta során az óvárosból indulva a Bükkös-patak felé kanyarodunk.

A nemrégiben nyílt Regentag Műhelygaléria és Kávézó-ban időszaki kiállításokat szerveznek, kerámia- és festő workshopokat tartanak felnőtteknek és gyerekeknek – egyénineg és csoportosan is. Törekvésük, hogy minél több szentendrei alkotó és művész mutatkozzon be műhelyükben.

Maholányi Gabriella műhelye és kis bemutatóterme a MirCeramic Kerámia Udvar a piac közelében, a Bükkös-parton található, mely szombat délelőttönként nyitva áll az érdeklődők számára. A kerámia számtalan felhasználási lehetőségére csodálkozhatunk rá nála.

Piszkátor Ildikó üvegmozaik- és festőművészként dolgozik, kiállításokról és alkotótáboraiból egyaránt ismert, hiszen elhivatott pedagógus is. Évtizedek óta tart táborokat és évközi művésztechnikai foglalkozásokat minden korosztálynak, akik közül sok a visszajáró tanítvány.

Farkas Bori és Palyov Péter művészpáros otthonukban közösen fogadnak minket. Bori textiltervező: patchwork faliképeket és egyedi táskákat készít ill. workshopokat is tart. Péter festőművész: két fő iránya az absztrakt és főképpen a szentendrei ihletésű tájképek.

Jöjjenek, varázsolódjunk el!

https://www.facebook.com/regentagmuhelygaleria

https://www.facebook.com/Ker%C3%A1mia-Udvar-MirCeramic-111649683941752

https://www.facebook.com/Ikoladekor

https://www.facebook.com/farkas.bori

https://www.facebook.com/peter.palyov

Sétavezetőink: Komáromi-Raisz Borbála és maguk a házigazdák lesznek

Időtartam: +/- 120 perc

Indulás a Tourinform Irodától 2022.08.28. vasárnap 16.30 órakor

Részvételi díj: 2000 Ft, melyet a Tourinform Irodában (2000 Szentendre, Dumtsa Jenő utca 22.) lehetséges befizetni.

Létszám: a helyszínek jellege miatt max. 15 fő/alkalom

Érdeklődés ill. helyfoglalás: +3626/317-965, +3626/317-966 vagy a tdm@szentendre.hu e-mail címen lehetséges.