Információ

JEGYINFORMÁCIÓ


A Házak, udvarok, házigazdák programsorozat egyes rendezvényei belépőjeggyel látogathatók. Ezen programokra vonatkozó információk (belépődíj, férőhely, előzetes regisztráció) az adott esemény leírásánál olvashatók.

Tourinform Iroda
2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.
Telefon: +36 26 317 965, +36 26 317 966
E-mail: tdm@szentendre.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: Zárva

Kedd-Péntek: 10:00-16:00

Szombat-Vasárnap: 10:00-18:00

A fesztivál ideje alatt (2023.08.25-27.) a Tourinform Iroda 10:00-20:00 óra között tart nyitva.

SZÉP kártya elfogadóhely.

 

KÉP- ÉS VIDEÓFELVÉTEL

 

Tájékoztatjuk arról, hogy a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva programjain kép- és videófelvétel készül, melyeket a rendezvény szervezője marketing és kommunikációs célra használja fel, közösségi média felületein és honlapján nyilvánosságra hozza.
A Ptk. 2:48. § (2) bekezdése értelmében, nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén.

 

ESŐINFORMÁCIÓ

 

Eső esetén a programok megtartásáról a programgazda dönt, ad ki információt. Kérjük, érdeklődjön mindig az adott program gazdájánál, helyszínén.

A Szentendrei Kulturális Központ által szervezett programokról:
Rossz idő esetén a program(ok) elmaradásáról a a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva legkésőbb a program(ok) eredeti kezdési időpontja előtt 2 órával a szentendreejjelnappalnyitva.hu honlapon, illetve a rendezvény Facebook oldalán  közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy Rendezvény a program(ok) megtartására készül, szükség esetén a program(ok) megkezdésével várhat. A Rendezvény fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében a programokat a helyszínen is lemondhatja vagy a már megkezdett koncertet megszakíthatja és később – az eső  elálltával – folytathatja.

Amennyiben a program rossz idő miatt lemondásra kerül és zárt térben sem valósítható meg, úgy az elmaradt programra szóló jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

A programfüzetben az esőnappal jelölt programokat az ott leírt időpontban, az esőhelyszínnel megjelölt programot az ott leírt helyszínen tartjuk meg.

 

ESETLEGES PROGRAM- VAGY HELYSZÍNVÁLTOZÁS

 

A program- és a helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!

BORKORZÓ INFORMÁCIÓK

Pohárhasználat a rendezvény ideje alatt:
A borok kóstolására csak a helyszínen vásárolt, a szervezők által biztosított, a rendezvény logójával ellátott üvegpohárral van lehetőség. A látogatók a borkorzó kóstolópoharát a borászatoknál vásárolhatják meg 2200 Ft-os áron. A kóstolópoharak nem visszaválthatóak!

 

KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓ

A belvárosban korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, ezért megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel vagy gyalogosan érkezzenek a rendezvényre!

A rendezvény ideje alatt a Dunakorzó lezárásra kerül a Jókai utca és a Rév utca között!


Hasznos információ tömegközlekedéssel érkezőknek
Éjszakai buszok: 1:20-kor és 2:50 kor is indul a 943-as éjszakai autóbusz Békásmegyerre. A korábbi járatok esetében a normál hétvégi menetrend a mérvadó.
Az utolsó HÉV Budapestre (Batthyány térre) mindhárom napon 23:34-kor indul Szentendréről.

Hasznos információ autóval érkezőknek
A fesztiválra autóval érkezőknek a szűk belvárosi utcák és lezárások miatt azt javasoljuk, hogy még a városba érkezéskor, a HÉV végállomás környékén (1., 2.parkoló), vagy a 11-es út mentén lévő nagyparkolóba (5.) tegyék le járművüket. Ezekből a parkolóktól a belváros csak pár percnyi sétára van.

Parkolási lehetőségek:
1. Rózsakert parkoló (Dunyakanyar krt. és Dunakorzó sarok)
2. Spar mögötti és melletti parkoló (Dunakanyar krt. 2.)
3. Kossuth Lajos utca
4. Paprikabíró Nagyparkoló (Paprikabíró és Dunakanyar krt. sarok)
5. Modok Mária tér (Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárral szemben)
6. Ady Endre út
7. Teátrum parkoló (Rév utca 2.)
8. Dunakorzó

Díjfizetési időszak
–   március 15.–október 31., hétvégén és ünnepnapokon is, 9.00–20.00 óráig
–   november 1.– március 14., hétvégén és ünnepnapokon is, 9.00–18.00 óráig

Mobilparkolási lehetőség:
Elsődleges díjfizetés parkoló automatából lehetséges, de kényelmi szolgáltatásként igénybe vehető mobiltelefonnal történő parkolás is. Erről a parkoló automaták oldalán található a mobilcégek tájékoztató matricája, illetve a parkolóhely aktuális zónakódja.

Parkolási ügyfélszolgálat elérhetőségei:
Cím: Szentendre, Duna korzó 25. I/113
Tel.: 06/26 300-407/parkolás; Email: parkolas@szentendre.hu