Események betöltése

dm Szépségbusz

időpont:

08. 27. 11:00

- 08. 27. 19:00

helyszín:

Dunakorzó

szervező:

Szentendrei Kulturális Központ

jegyár:

Ingyenes

program-típus / műfaj:

életmód

ingyenes

A dm 2023-as őszi kampányában ismét a színeké a főszerep. A színek kreatív eszközök, amikkel érzelmeket, emberi jellemet, hangulatot fejezhetünk ki. Ösztönözzük a színek használatát, a változást és az új dolgok felé való nyitást!

A szépség kampány jegyében elindult a dm Szépségbusza, ahol az alábbi programokkal várjuk a fesztivál látogatóit:

Sminkelés és szépségtancsádás – Trend !t up, s-he és alverde termékekkel.
Körömfestés – Trend !t up és s-he körömlakkokkal.
Az elkészült műről fotót csinálunk, melyet ajándékba adunk Neked.
Beszállítóink jóvoltából apró ajándékkal is meglepünk, ha igénybe veszed a dm Szépségbusz szolgáltatásait.

Hozd vissza legalább 5 db lejárt, elhasznált  kozmetikai termékedet* és mi megajándékozunk egy dekortermékkel!

A kozmetikai hulladékok bizonyos vegyi összetevőik miatt károsak lehetnek a környezetre, ha a talajvízzel a talajba jutnak.

Ha talajba kerülnek jelentős károsodást okoznak az élővilágban, emiatt fontos, hogy a kozmetikai hulladékot vagy a lejárt kozmetikai termékeket ne dobjuk a kommunális hulladékba, ne mossuk a lefolyóba, ne öntsük a wc-be.

A dm a Szépségbusz az állomásain hulladékgyűjtő dobozok kihelyezésével segít megfelelően gyűjteni a lejárt vagy nem használt kozmetikai termékeket. Az összegyűjtött hulladék szelektív gyűjtését, elszállítását, a hulladék ártalmatlanítását, amennyiben lehetséges a csomagolóanyagok megtisztítását és újrahasznosítását partnerünk, a Beautycle végzi, melyről részletesebb információkat az alábbi helyen találsz:

https://beautycle.org/

https://www.instagram.com/beautycle.recycling/

Ha legalább 5 db lejárt, elhasznált meghatározott kategóriájú kozmetikai terméket* elhozol a dm Szépségbuszon elhelyezett gyűjtőládába, mi cserébe megajándékozunk egy dm márkás dekorkozmetikai termékkel.

*az alábbi termékeket hozhatod vissza: Bőrápolási termékek (krém, szérum, testápoló, tusfürdő, naptej stb),  bármilyen jellegű sminktermék (alapozó, korrektor, szempillaspirál, púder, pirosító, paletták, szemhéjtus, rúzs, szájfény stb), hajápolási termékek (sampon, balzsam, olaj, szérum, hajlakk, zselé/vax stb), egyéb testápolási/ szépészeti termékek (sminklemosó, körömlakk, dezodor, fogkrém, parfüm stb)