Események betöltése

FAHÉJ ÉS MARCIPÁN NYOMÁBAN séta

időpont:

08. 30. 10:30

szervező:

Tourinform Iroda

jegyár:

1500 Ft

program-típus / műfaj:

gyerek

séta

városismeret

11:00 órakor felkerekedünk, és együtt bejárjuk azokat a helyszíneket, ahol a két kedves szentendrei Cica megfordult, melyeket naptárunkon, bögréinken, képeslapjainkon láthattok is. Ehhez a séta előtt 10:30 órától egy saját kitűzőt is fogunk készíteni.
Hátha sikerül a kalandozás során lencsevégre is kapni, esetleg megsimogatni a két Cicust?
Ajánlott korosztály: 4-10 év.
Időtartam összesen kb. 1,5-2 óra
Férőhely: max. 20 gyerek
Részvételi díj: 1500 Ft / gyermek (Kísérőknek ingyenes)

 

Általános tudnivalók  a városismereti sétákról

Szinte mindannyiunkban megvan az új, ismeretlen dolgok felfedezése iránti vágy. Ezért is hozta létre városunk Tourinform Irodája a szentendrei városismereti sétákat, amelyek során mindenki – saját érdeklődési körének megfelelően – megismerheti Szentendre rejtett kincseit.

A korlátozott létszám miatt a sétákra előzetes regisztráció szükséges a tdm@szentendre.hu címen vagy az irodában (Dumtsa Jenő utca 22.). A regisztráció a részvételi díj befizetésével válik véglegessé, melyet augusztus 20-ig kérünk lebonyolítani. A séta napján a foglalás törlődik, amennyiben nem történt meg azok előzetes befizetése.
További információ: +3626 317 965, +3626 317 966.

A zárt terekbe való belépés miatt kérjük, hozzanak magukkal maszkot! (Szentendre motívumos maszkok irodánkban is vásárolhatók gyerek, női és férfi mintával!)