Események betöltése

FESSÜK LE SZENTENDRÉT!

időpont:

08. 29. 10:00

helyszín:

Templomdomb

szervező:

Szentendrei Kulturális Központ

jegyár:

Ingyenes

program-típus / műfaj:

ingyenes

képzőművészet

látvány

zene

Festés és zene a Templomdombon

Készítsünk együtt egy nagy festményt Szentendréről!
A Templomdombon kifeszített vászonra fessük meg együtt „Szentendre Éjjel-Nappal” képét! A mű elkészítésében Zarubay Bence képzőművész, a Szentendrei Grafikai Műhely műhelymestere segít. Festészetére Szentendre motívumai, jellegzetes, egyedi képi világa jellemző.

A zenei aláFESTÉSRŐL a Night and Day Trió gondoskodik:

A három dunakanyari  jazz muzsikus erre a különleges eseményre állt össze a formációba. Különböző korosztályok, de a beszélt nyelv közös… Ez az improvizáció és maga a jazz nyelve.

Petrovity Sándor – gitár
Lassan 25 éve tanítja a Szentendrei gitárosokat. VLS zenei tagozatának tagja. Sok szentendrei zenekar alapítója, közreműködője. A legendás Cicaváz, Stúdió Dél (Wolf Katival) Wertetics Orkestar, Fürge ujjak, Vasárnap Dél. Jelenleg a Melléküzemág, az Ef.Zámbó HDB, a MSF, és az Elektrik Szandokánsz tagja.

Bakonyi Brunó – bőgő
Jazz tanulmányait ai Váci Bartók-Pikéthy Konzervatóriumban végzi . És közben számtalannál is több zenei formációban tűnik fel a városban, mint a Loose Goons, Orbay Lilla trió, Trió 3K, E.J.R műhely és az Elektrik Szandokánszban.

Szatmári Kristóf – szaxofon
Jazz tanulmányait a Pomázi Zeneiskolában végezte. Jelenleg a Melléküzemág zenekar énekese, szaxofonosa. Valamint a PIF (Pomázi Ifjúsági Fúvós zenekar) oszlopos szólam vezetője.