Események betöltése

Fighters' Run Terepfutó Fesztivál

időpont:

08. 26. 08:00

- 08. 26. 22:00

szervező:

Fighters’ Run

program-típus / műfaj:

életmód

sport

FIGHTERS’ RUN SZENTENDRE TEREPFUTÓ FESZTIVÁL
A PILISI PARKERDŐ EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL

Augusztus 26-án Fighters’ Run terepfutó fesztivált rendeznek Szentendrén, melynek keretében izgalmas futós programok közül választhatnak az érdeklődők.

ESEMÉNYEK

Fighters’ Run Kutyás Jótékonysági futás – egy igazi kalandos útvonalra invitálják a kutyával futókat. A mezőnyt szakaszosan rajtoltatják, a teljesítendő táv 8 km, ami változatos erdei terepen halad. A nevezési díjból befolyó összeget 100%-ban menhelyek-, köztük a Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület támogatására fordítja a szervező!

Fighters’ Run Egyéni rövidtáv – 10 km-es verseny, ami a kutyás futam pályája egy kis kiegészítéssel, itt ugyanis a futók a lőtéren haladva fejezik be versenyüket.

Fighters’ Run Egyéni ultra – ez az 53 km-es pálya eltér a megszokott hosszútávú terepfutó versenyekétől, ugyanis egy 10 km-es alap körre fűztek rá még három kisebb hurkot, így az útvonal mentális kihívást is kínál, hiszen a pálya egy részén a versenyzőknek újra és újra fel kell futni egy nagyon szép single track-es szakaszon, mielőtt a kiegészítő köröket teljesítik.

▪ Fighters’ Run Csapatváltó – ezen az eseményen a csapatok tagjainak egymást váltva kell teljesíteni az 53 km-es pályát – mint pl. az NN Ultrabalatonon. Lehetőség lesz 2-3-4 fős csapatban indulni, a pálya 4 db szakaszból áll, ami tetszőlegesen felosztható a csapattagok között.

A VERSENYKIÍRÁSOK ITT TALÁLHATÓK:

Kutyás Jótékonysági futás: – 8 km: https://bit.ly/fr-szendre-kutyas
Egyéni verseny rövidtáv – 10 km: https://bit.ly/fr-szendre-rovidtav
Egyéni verseny ultra – 53 km: https://bit.ly/fr-szendre-ultra
Csapatváltó ultra – 53 km: https://bit.ly/fr-szendre-csapatvalto

Nevezés:  https://ultrabalaton.hu/nevezes/

Olvasd el a versenykiírásokat, válaszd ki a számodra legideálisabb távot és nevezz!