Események betöltése

FOLT KÁVÉZÓ KONCERTEK

időpont:

08. 28. 20:00

helyszín:

Folt Kávézó

szervező:

Öskü Bálint

jegyár:

Ingyenes

program-típus / műfaj:

ingyenes

zene

08.28. péntek

20h The Pontiac (Nagy Barni- Kiss Peti Duo)
A 2017 márciusában alakult The Pontiac zenekar stílusára nézve blues, rock – és popzene elemeit vegyíti. A zenekar 2017 őszén mutatkozott be Morning Rain című EP-jével. Ezt követően, 2018-ban bekerültek a Hangfoglaló Program 20 kiválasztott induló előadója közé, amelynek segítségével 2019. év májusában jelentették meg első nagylemezüket, az Are You Ready Now-t.

 22h Backyard Party

08.29. szombat

19h Afronauta

21h Dj Spacecowboy
A Folt kávézó, helyiek számára már jól ismert rezidens Dj-je ezen a különleges későnyári estén is felpörgeti a hangulatot.

08.30. vasárnap

18h A vasárnapi csoda a Sauropoda
A budapesti mystic-jazz hirtelen felbukkant úttörői.  Zenéjük műfajilag sokszínű: a progresszív rock, a jazz, az improvizatív elemek és orientális zenék összefonódása. Archaikus, „álmaidból már ismerős” témáikat  kifinomult hangzásokkal elevenítik meg, számaik történeteket mesélnek; elmúlni képtelen konfliktusokról vagy épp mítikus alakokról.

20h titokzatostelepesek
Szentendrei srácok a heavy beatek és szárnyaló leadek vonzásában. Zenéjükben a hiphop, a progresszív rock, az ambient, és a jazz elemei keverednek. Már több tehetségkutatón (Kikeltető, Szimpla Lemming) is bemutatták egyedülálló hangzásvilágukat.