Események betöltése

Folt Színpad X Hübris - programok

időpont:

08. 27. 16:00

helyszín:

Folt Kávézó

szervező:

Öskü Bálint

jegyár:

Ingyenes Ft

program-típus / műfaj:

életmód

gasztro

ingyenes

képzőművészet

kiállítás

sport

zene

Folt Színpad X Hübris programok

Augusztus 27. péntek
16:00 Zarubay Bence „BELSŐ KÖR” Kiállításmegnyitó
Egy bő év grafikai anyaga vonul fel, amelyben tükröződnek egy intenzív, néha pandémiás, időszak benyomásai, városai, társai.
18:00 Macskin Dávid Trió
A Macskin Dávid Trió a zene szeretetén keresztül, a klasszikus és népzene gesztusaival, az elektronikus zene szabadságával és a jazz gondolkodásmenetével keveredve kreál saját szerzeményeken keresztül egy eklektikus, kalandos zenei világot.
17:30 Hübris Sörbemutató
Együttműködésünk koronájának csillogó ékköveként megnyitjuk közösen az Éjjel – Nappalt egy exkluzív sörkóstolással!
22:30 DJ Haniman
DJ Haniman pörgeti fel a péntek estét a tőle már megszokott Deep house, Jazz-Hop és Techno mozgalmas egyvelegével!

Augusztus 28. szombat
14:00 Handpan Garden
Pihend ki az Éjjel-Nappal fáradalmait a Folt kertjében! Élő handpan és alkalomhoz szabott kedvezményeink segítségével garantált a kikapcsolódás! Ragadd meg kedvenc könyvedet, félbemaradt projektmunkádat, kedvenc alvós párnádat, és csatlakozz hozzánk egy levezető vasárnapi pihenésben!
18:00 DJ Spacecowboy (Warmup)
20:00 Csángálló koncert
A Csángálló egy öt lelket egyesítő család, léptük nyomán muzsikaszó, s vigadalom fakad. Zenéjükben a gyimesi és moldvai csángók világa, valamint a Balkán izgalmas népzenéje találkozik, melyek szabad gondolkodásmóddal kibővülve, improvizációval, komponálással és énekkel válnak egy új egésszé. A végeredmény mégis egyfajta pszichadelikus élmény, mely köszönhető a dallamok húzásának, és a kíséret valódi mélyről jövésének. Így zenéjük nem csak egy virtuóz buli esemény, hanem muzsikájuk eredetének tudatállapota is.
22:00 DJ Spacecowboy
Ismételten visszatér a Folt színpadára rezidens lemezlovasunk DJ Spacecowboy, hogy a breakbeat, disco, hip-hop, és a bólogatós house egyvelegének segítségével felpörgesse a szombat estéteket!

 

Augusztus 29. vasárnap
14:00 – I. Folt Sakkbajnokság
A Szentendre Éjjel-Nappal keretein belül kerül meredezésre a Folt Kávézó első sakkbajnoksága! Amennyiben az előzetes regisztrációról lemaradtál, ne csüggedj! Hozd el saját sakktábládat, és hívd ki barátaidat egy pohár hideg sör vagy fröccs mellett!
18:00 Lang Dániel – ZeroFashion
A felgyorsult globalizáció káros hatásairól, az újrahasznosítás fontosságáról és a ruhaipar átgondolásáról tart előadást a ZeroFashion alapitótagja, Lang Dániel.
19:30 Free Jam a Folt Színpadon
Polcon porosodik a fuvola? Égeti a kezedet egy komoly funky dallam?  Hozd el választott hangszered és csatlakozz a Folt Jazz Ensemble tagjaihoz egy záró Open Jam keretein belül!