időpont:
08. 30. 14:00
helyszín:
szervező:
Szentendrei Kulturális Központ
jegyár:
1500 Ft
program-típus / műfaj:
gasztro
workshop
A workshopokat Kovács Kriszta, a szentendrei Ínyencház Főzőiskola vezetője tartja.
1500 Ft/fő/turnus
2 turnusban 15 fő/turnus, 50 perc/turnus
14:00 1. turnus jegyvásárlás
15:00 2. turnus jegyvásárlás
DESSZERT KLASSZIKUSOK POHÁRBA TÖLTVE
(Pohárkrém vagy egészséges sütemény)
A Rákóczi túrós, a Zserbó és a Rigó Jancsi tipikus magyar desszertek. Ki ne szeretne egy finom ebéd után egy kis édességet is elmajszolni, hiszen ha jól is laktunk, egy finom édességnek mindig marad hely a gyomrunkban. De hogy ezzel ráadásul még bajlódnunk sem kell sokat? Hihetetlen, de igaz! A kurzuson megmutatjuk, hogyan varázsoljunk az asztalra látványos, finom és gyors süteményt egyszerre. Emellett pedig még e finomságok gasztrotörténetébe is betekintést kapnak vendégeink!