Események betöltése

VÁROSHÁZA A PINCÉTŐL A PADLÁSIG

időpont:

08. 28. 17:00

szervező:

Tourinform Iroda

jegyár:

1500 Ft

program-típus / műfaj:

előadás

séta

városismeret

Milyen titkokat, legendákat rejtenek a Városháza évszázados falai? Merüljünk alá szó szerint is a múltba, járjuk be Szentendre ikonikus épületének zeg-zugait, tudjunk meg többet a néhol zord, néhol megmosolyogtató eseményekről, melyek a Városházához kötődnek!

Férőhely: max. 30 fő
Részvételi díj: 1500 Ft / fő

 

Általános tudnivalók  a városismereti sétákról

Szinte mindannyiunkban megvan az új, ismeretlen dolgok felfedezése iránti vágy. Ezért is hozta létre városunk Tourinform Irodája a szentendrei városismereti sétákat, amelyek során mindenki – saját érdeklődési körének megfelelően – megismerheti Szentendre rejtett kincseit.

A korlátozott létszám miatt a sétákra előzetes regisztráció szükséges a tdm@szentendre.hu címen vagy az irodában (Dumtsa Jenő utca 22.). A regisztráció a részvételi díj befizetésével válik véglegessé, melyet augusztus 20-ig kérünk lebonyolítani. A séta napján a foglalás törlődik, amennyiben nem történt meg azok előzetes befizetése.
További információ: +3626 317 965, +3626 317 966.

A zárt terekbe való belépés miatt kérjük, hozzanak magukkal maszkot! (Szentendre motívumos maszkok irodánkban is vásárolhatók gyerek, női és férfi mintával!)