Események betöltése

X. Rotary gumikacsaverseny

időpont:

08. 28. 17:00

szervező:

Rotary Club Szentendre

jegyár:

Ingyenes

program-típus / műfaj:

gyerek

ingyenes

látvány

Fogadj örökbe gumikacsát, és versenyezz te is a szentendrei Rotary Club 2011 óta megrendezett hagyományos jótékonysági gumikacsa versenyén. Ezernél is több kacsa verseng a 250 méteres versenytávon a Bükkös-patakban, a Kanonok utcai hídtól a Dumtsa utca elejéig, az Apor hídnál lévő célig. A szurkolók a patak két oldalán követhetik a jelentős sporteseményt.

Minden kacsa rajtszámot visel, és tombolajegyeken lehet rájuk fogadást kötni. Az első 15 kacsa sorszámával azonos számú tombolajegy tulajdonosai szponzoraink által felajánlott tárgyakat és élményeket nyernek. A tombolajegyekért adományt kérünk. Adományoddal a Bárczi Gusztáv Általános Iskolát és a helyi Rotary Tehetség Programot támogatod.

Hogyan fogadhatok örökbe egy versenykacsát?

Kacsákat 15:00 órától fogadhatsz örökbe az Apor hídnál lévő standon, illetve a verseny előtti két hétben a TOURINFORM irodában (Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.). Az örökbefogadott verseny kacsa ikertesóját haza is vihetitek.

A Rotary Tehetség Programról

Az immár 23 éves szentendrei Rotary Club a Rotary Tehetség Program keretében nemzetközi cserediák programot, tanulmányi ösztöndíjat („Bízz Magadban Tanulói Ösztöndíj”), művészeti ösztöndíjat („Rotart Fiatal Művészek Ösztöndíja”) szervez, illetve iskolákat támogat informatikai fejlesztésekkel, hangszerekkel és egyéb adományokkal. Tudj meg többet rólunk, és eddigi  projektjeinkről a www.rotaryszentendre.hu oldalon és kövess minket a Facebookon (Rotary Club Szentendre).