JÁRVÁNYÜGYI  AJÁNLÁS

Bár a koronavírus okozta rendkívüli helyzet feloldását követően lehetőség nyílt újra kulturális események megtartására -bizonyos korlátozások mellett, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvényt szervező Szentendrei Kulturális Központ számára rendkívül fontos, hogy az eseményre érkező nézők a járványügyi előírások enyhítése mellett is minél kisebb egészségügyi kockázattal számoljanak. Ennek érdekében a Szentendrei Kulturális Központ a következő ajánlást adja:*
*Az ajánlás a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID-19 ajánlásait vette alapul.

  • A rendezvény minden programján maszk viselése ajánlott.
  • A Szentendrei Kulturális Központ által szervezett programhelyszínen -jól láthatóan- elérhető a kézfertőtlenítés lehetősége. A fő programhelyszíneken (Fő tér, Városháza-udvar, Barcsay Múzeum udvara, Városi Vendégház) fertőtlenítő automaták vannak kihelyezve.
  • Előnyben részesítjük az online jegyértékesítési formát a helyszíni értékesítés helyett. Amennyiben az online jegyelővételben nem fogynak el a belépők, helyszíni értékesítést is szervezünk, a biztonsági előírásoknak megfelelően.
  • A programok ideje alatt (és folyamatosan) rendelkezésre áll érintésmentes hőmérő.
  • Amennyiben egy dolgozónál vagy látogatónál felmerül a COVID 19 fertőzés gyanúja, a Nemzeti Népegészségügyi Központ eljárásrendjének megfelelően járunk el.
    A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöld számokat hozott létre a korona vírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456.

Kérjük a programok látogatóit,
hogy
 megkülönböztetett figyelemmel kísérjék a
COVID-19 megelőzése érdekében hozott intézkedéseket!

 

TILOS azon látogatók részvétele a programokon,
akik magukon a koronavírus tüneteit tapasztalják!*

*A betegség jellemző tünetei: szaglás romlás, emésztőrendszeri tünetek, láz, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat orrdugulás, izomfájdalom, fáradékonyság, torokfájás.